NEXT >< PREV

Brief: Carol and Mike met Terry, Design Consultant at Kube, early in the planning stage of their project. They were renovating the entire rear section of their already beautiful home in Portmarnock and extending it into their back garden. The project was complex from the start, with a structural steel column encroaching on the main kitchen area posing a challenge. It was important to overcome the same without compromising the overall look and functionality of the kitchen.

Design: Terry, in conjunction with Carol and Mike, designed a dream high-gloss white handle-less kitchen. With tones of grey in the Quartz and Basalt Oak trim, the kitchen is sleek and visually stunning. The use of bulkheads and columns to frame the units is an important characteristic of the design. Some structural re-engineering meant the design could incorporate a cook zone complemented with downdraft extraction on the Island. Adding island seating from Calligaris at Kube completes the look.


“We embarked upon a new house extension project and identified early that the kitchen would be an area that required exceptional attention to detail to achieve our overall objectives. For this we went with Kube Kitchens and we have been absolutely delighted with the outcome. Our kitchen design achieves ease of movement, stunning features and a superb finish. Thanks to all the team at Kube, we are delighted with the finished product.”

Carol and Mike, Portmarnock

< Case Studies