NEXT >< PREV

Brief: Mr. and Mrs. McCarthy were extending their living space and required a new kitchen. Their current kitchen was traditional. Inspired by the design ideas they saw on Houzz, they wanted a more contemporary look but needed some help to translate their vision into reality.

Design: Due to the size of the room, an extra-large island incorporating family dining was required. In order to achieve this, the design incorporated a split level island with a Silestone Blanco Zeus worktop which helped define the kitchen and dining areas. The appliances are Siemens and the extractor is a down-draft model, which means it is hidden in the island when not in use. The look is completed with aquamarine stools from Calligaris, also available at Kube.


“Rob was very attentive throughout the project and really listened to what we wanted. We are delighted with the end result and would highly recommend Rob and Kube to anyone who is purchasing a new kitchen.”

Mr and Mrs McCarthy, Benfleet, Essex

< Case Studies